Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Gourmetjul

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Gourmetjul

Från 1 895 SEK

Per gäst

 

Vill du uppleva nya härliga smakkombinationer så är detta paket som gäller.

 

Börja redan på eftermiddagen med en frisk promenad i närområdet och upplev denna skärgårdspärlan i vintern. Pigg och hungrig möts du av en härlig varm dryck med läckra snacks som serveras vid brasan på Verandan.

 

Köksteamet arbetar med lokala & säsongsbetonade råvaror och med stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Skaldjur, fisk och grönt står i fokus men även kött finns med på menyerna det söta avrundar middagen.

 

Efter middagen rekommenderar vi att du slår dig ner en stund på vår Veranda för att njuta av gott sällskap och en skön atmosfär innan ni drar er tillbaka för en god natts sömn i våra Carpe Diem sängar.

 

Vår sommelier, Sabina tillsammans med restaurangteamet utlovar härliga drycker och viner därtill. Till varje meny finns ett noggrant utvalt vinpaket som rekommenderas som komplement till rätterna.

 

*Är du intresserad av en härlig Bohuslänsk Spaupplevelse på pålar i havet? Besök gärna Sinnenas Havsbad eller Sinnenas Relax. Boka en av våra fasta tider mellan kl. 12:30-14:30 eller mellan kl. 15:00-17:00 innan middag. Pris 255kr per person.

 

**Kommer ni hela familjen? Barnens måltid tillkommer, och kan bokas i förväg eller på plats.

 

Julgourmet serveras på fredagar och lördagar 25 & 26/11 och på torsdagar, fredagar och lördagar mellan den 1/12 - 17/12 2022

 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: 2022-05-25 - 2022-12-18
Möjliga ankomstdagar: tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Frukostbuffé med havsutsikt
  Barnens måltider tillkommer och beställs på plats
  Snittar och fördrink
  5 rätters julgourmet middag

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Gourmetjul. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod