Du börjar kvällens mat och dryck upplevelse på vår Veranda med ett glas vin i handen kl. 18:00.
Sjunk ned i någon av verandans fåtöljer och njut av storyn bakom vinhuset Vietti. Exportchefen för Vietti Urs Vetter tar dig igenom från källaren till vinrankorna.
Köksteamet arbetar med lokala råvaror och stor skaparglädje på ett okomplicerat och självklart sätt. Råvarorna är säsongsbetonade och fisk och skaldjur står givetvis i fokus. Middag börjar kl. 18:30.
Skillnaden mellan denna kväll och våra gourmetkvällar är att här har köksmästaren Markus och Restaurangchef Sabina provat vinerna och satt mat efter vinerna. Vin ligger i fokus denna kväll.
Du sover gott i våra Carpe Diem sängar, och njuter av en härlig frukostbuffé dagen efter.
Längd på paketet:
Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar:
mån